Företaget

Gasvärmesystem i Nora AB bildades 2007 och har mer än 30 års erfarenhet från branschen. Vår utgångspunkt är alltid att förse våra kunder med den bästa lösningen för halluppvärmning, industrivärme och terrassvärme på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt.

Vi arbetar enbart med kvalitetsprodukter från världsledande SBM som är specialister inom gasdrivna infravärmesystem. Våra infravärmare finns för
propan, naturgas och stadsgas.

Med denna typ av värme finns möjlighet att snabbt skapa en arbetsplats i dåligt isolerade områden, eller utrymmen som står kalla under längre tid och behöver värmas upp snabbt och billigt.

Det ger en direkt behaglig temperatur till människorna i lokalen. Man kan också välja att ha olika temperaturer på olika platser i lokalen, s k punktuppvärmning.
  På uteserveringar / terrasser skapar man en behaglig temperatur och miljö för restauranggästerna och kan på så vis förlänga utomhussäsongen.

Vi tillhandahåller en anpassad projektering för just ditt värmebehov.

Detta värmesystem spar energi , 30%-40%, ibland även mer genom att man endast behöver värma ytor som används och när de används.

Vi har kunskap och erfarenhet av denna bransch sedan 1989.

Gasvärmesystem i Nora AB grundades 2007 och är godkänt för F-skatt.
 


Copyright © 2024   |   Företaget   |   Användarvillkor   |   Cookies   |   Aktiv sida: Företaget