Produkter

Industriuppvärmning
Gasdrivna strålningsvärmare är både effektivt och ekonomiskt att använda för uppvärmning av industrilokaler. Effektivt eftersom de ger en direkt behaglig temperatur till människorna i lokalen, och ekonomiskt eftersom de spar energi, genom att man bara värmer där det behövs och när det behövs, samt att man snabbt kan reglera temperaturen i lokalen.

SX värmare
CE godkänd för naturgas, propan och stadsgas. Finns i storlek 2,5 kw upp till 29 kW. Lämpar sig utmärkt för produktionshallar, verkstadslokaler, lagerlokaler mm med en takhöjd på upp till och även över 20m. Är också lämpligt för punktuppvärmning. Programmerbar styrmodul som möjliggör olika temperaturer vid olika tider och dagar.

XDI värmare
CE godkänd för naturgas, propan och stadsgas i storlek 4 kW – 7,5 kW. Tvåstegs styrning, dvs man kan välja om den ska gå på full effekt eller halv effekt, och är tyst i drift. Den är enkel att montera, installera, underhålla och använda.

XLA-T värmare
CE godkänd för naturgas 10-15 kW och propan 11-16 kW. Lämpar sig utmärkt för lokaler där takhöjden är lägre än 4m. Genom sin konstruktion med dubbla värmekällor optimeras fördelningen av temperaturen i lokalen.

Vi hjälper dig gärna med en värmarprojektering anpassad för ditt värmebehov, som innehåller förslag på val av värmarstorlek och placering samt ev förslag på gasrörs placering.
 
Anläggningsbilder

Produktbilder

Dokument
Keramisk Uppvärmning

Copyright © 2024   |   Företaget   |   Användarvillkor   |   Cookies   |   Aktiv sida: Produkter