Produkter

Terrassuppvärmning
Gaseldad strålningsvärme är en effektiv lösning för uppvärmning av er uteservering. Det ger en direkt behaglig temperatur till människorna på terrassen och därmed kan utomhussäsongen förlängas. Installationen är fast vilket ger en ökad säkerhet då den ej är tillgänglig för gästerna. Dessutom kan antal bord och stolar maximeras eftersom värmarna inte upptar någon golvyta. Tyst drift och man får en ren förbränning av avgaser.

XDI värmare
Specifikt utvecklad för terrassvärme genom sin design, funktion och comfort. CE godkänd för naturgas, propan och stadsgas i storlek 4 kW – 7,5 kW. Den har möjlighet till tvåstegs styrning, dvs man kan välja om den ska gå på full effekt eller halv effekt, och är tyst i drift. Den är enkel att montera, installera, underhålla och använda. XDI värmaren finns även i färgerna champagne, brons och svart.

SX värmare
CE godkänd för naturgas, propan och stadsgas. Finns i storlek 2,5 kw upp till 29 kW.

Vi hjälper dig gärna med en värmarprojektering anpassad för ditt värmebehov, som innehåller förslag på val av värmarstorlek och värmarplacering samt ev också förslag på gasrörs placering.
 
Anläggningsbilder

Produktbilder

Dokument
Keramisk Uppvärmning

Copyright © 2024   |   Företaget   |   Användarvillkor   |   Cookies   |   Aktiv sida: Produkter